64-годишната Мадона присъства на изложба на панаира за съвременно изкуство Miami Art Basel, посветена на 30-та годишнина от издаването на нейната фотокнига "Секс", предават от БГНЕС.

Мадона туърква полугола, феновете са загрижени за състоянието й (видео и снимки)

На събитието поп звездата се появи в черен смокинг, дантелено бюстие и мрежести чорапи. Като аксесоар Мадона носеше камшик и грилове с диаманти по зъбите си.

Търсеният от Мадона предизвикателно-еротичен външен вид често е критикуван от онлайн потребителите, но самата певица държи да покаже, че не й пука. По-рано тя заяви, че съвременните звезди трябва да са й благодарни за еманципацията на жените, като се има пред вид най-вече разголената еманципация на жените от шоу бизнеса.

Дъщерята на Мадона издаде първата си песен

Изложбата е спонсорирана от 800 копия на книгата „Секс”, които ще бъдат продадени на търг за благотворителната организация на Мадона Raising Malawi.

Фотокнигата „Секс” е публикувана през 1992 г., авторът на еротичните снимки на Мадона е известният моден фотограф Стивън Мейзел. Тогава той продаде 1,5 милиона копия по целия свят, а Мадона спечели 38,6 милиона долара от нея.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм