Дъщерята на Мадона Лурдес Леон тръгна по стъпките на майка си, като издаде първата си песен "Lock&Key" под името Лолахол, съобщи "Билборд".

Видеото към песента отвежда в дома й в Ню Йорк и кварталите около него. Режисирано е от Александра Дрючин, която работи под псевдонима Ъртитър. Хореографията е на Лурдес Леон. 

Instagram блокира Мадона заради голи снимки

Баща на Лурдес е роденият в Куба танцьор и фитнес инструктор на Мадона Карлос Леон. През октомври миналата година Лурдес каза в интервю, че за разлика от майка си не се стреми към определена кариера и предпочита да е манекенка и танцьорка. Тя изрази и сдържаност да последва майка си в актьорството или музиката. 

Изгряващ художник, скрит зад псевдоним, се оказа синът на Мадона и Гай Ричи

"Честно казано, актьорите наистина ме дразнят и не мога да ги понасям. Що се отнася до музиката, мога да пея. Това обаче не ме интересува. Може би защото е много близо до семейството", каза тя и добави, че за нея е важно да не надничат в личното й пространство и това е ключово, за да поддържа възможно най-нормален живот. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм