Лидерите на Продължаваме Промяната започват обиколки в Кюстендилска област.

Лидерът на Продължаваме Промяната и водач на листата на партията в 24 МИР София Крил Петков ще посети  Дупница днес, 23.09.2022 в 12:30.Жителите на общината ще имат възможност да поставят въпросите  си и да разговарят с бившия премиер.

Асен Василев ще посети утре  Кюстендил ,24.09. 0т 11:00 ще бъде в центъра на града, където ще се срещне със симпатизанти, жители и гости на Кюстендил , с които ще разговаря по актуални теми.

Асен Василев и Кирил Петков водят  листите в 23-и и 24-и МИР в София. Василев оглавява листата на "Продължаваме промяната" и в Хасково.

Бившият председател на Народното събрание и лидер на Продължаваме Промяната Никола Минчев  ще посети в понеделник ,26.09. Дупница и Кюстендил.В Дупница ще бъде преди обяд, а със жителите на  областния град ще се срещне в 15.00 часа. Никола Минчев оглавява листите на Продължаваме Промяната в Пловдив и Кърджали.

Лидерите на Продължаваме Промяната ще имат възможност да отговорят  на въпросите на жителите на областта и лично да се запознаят с техните проблеми и предложения за развитието на региона и държавата.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. 

Тази публикация е платена политическа реклама. Статията не е журналистически материал и не отразява редакционната политика на Darik.bg. Медията не може да гарантира стандарти като обективност и достоверност за публикувано платено съдържание.