Властите в Канзас съобщиха, че мъж е починал, след като е бил прострелян от кучето си при злополука на лов.

Джоузеф Остин Смит, на 30 години от Уичита, е убит в събота сутринта, когато кучето му произвело изстрел, докато и двамата били в пикапа му, съобщи офисът на шерифа на окръг Съмнър в поредица от съобщения за пресата, получени от People.

Дъщерята на задържания за убийствата на кучета в Силистра участвала в търсенето на труповете им

От полицията заявиха, че инцидентът е станал в района на 80-а улица Южна и River Road.

Жертвата е седяла на предната пътническа седалка на автомобила си, когато кучето е „стъпило на пушката“ на задната седалка, според отдела. Куршумът е поразил мъжа на предната седалка.

Задържаха мъж, влачил куче със скутер и убил 8 новородени

„Реагиращите екипи пристигнаха в рамките на минути след обаждането на 911 и започнаха оглед“, заявиха от офиса на шерифа.

SCSO обаче обяви, че жертвата е "починала от раните си" на мястото на стрелбата.

От началото на новата година в Съединените щати има 101 неумишлени стрелби, сочат данни от архива за насилие с огнестрелно оръжие.

Поредно насилие над животни. Задържаха 50-годишен мъж, публикувал клипове в интернет

Повече от 1600 неумишлени стрелби са докладвани през 2022 г. според уебсайта на организацията с нестопанска цел. Досега повече от 2400 смъртни случая с огнестрелно оръжие са регистрирани в САЩ през 2023 г.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм