Много награди, музика, изваяни фитнес тела и забавление ще има в Севлиево по време на празниците на града. Всичко това ще се случи благодарение на шоуто „Крале на силата“, което Кирил Вълчев – Скалата, е подготвил за севлиевци и гостите на града. На 11 октомври от 15:00 часа атмосферата на площад „Свобода“ ще се разгорещи покрай изваяните тела на фитнес инструкторите, които са готови да изпотят с упражнения си всеки желаещ. Организаторите на шоуто са подготвили и специално видео, за да представят предстоящата си среща с феновете в Севлиево.


„Кралете на силата“ е своеобразно продължение на кръстоносния поход  срещу  мързела и безформенитетела, с който Скалата и екипът му се борят вече повече от 20 години.   След успеха на турнето миналата година из големите градове на страната, продуцента насочи вниманието си към малките  населени места.Вярвам че има още шансове за България. Аз срещнах по малките градове и села повече огън, естествена енергия и сила в сравнение с градските, измъчени,угрижени  и унижени хора. Освен , че имам желание да стимулирам и вдъхновявам малки и големи да тренират и да възприемат полезни навици, целта ми е и да събудя детския  дух, който винаги се включва в игри и предизвикателства. Лечението от заразния чиковизъм, материализъм, страх и нисък дух в млади и стари е основна задача за мен. Промяната към здравето и щастието тръгва отвътре навън, от сърцето изпълнено с любов и детска радост. За това рекламирам и насочвам посланието си към обикновения човек, без да натъртвам на професионализма и високите спортни резултати , защото освен че не са за всеки не са и  полезни!", разказва продуцента Вълчев преди да покаже възможностите на екипа си в Севлиево.

 В „Крале на силата“ може да участва всеки, който има желание и хъс. Бодибилдърите са подготвили няколко категории за участие за децата от 4 до 7 години ще могат да  тренират с гирички от 3 и 4 кг. В следващата категория са децата от 8 до 12  години, който ще избутват гирички от 5 кг и 7 кг. Юношите от 13 до 20 години вече ще тренират с лост – 20 килограмов за момичета и 40 килограмов за момчета.

В категория „Мъже“ желаещите да покажат силите си ще могат да го направят на специална щанга. При ветераните ще бъде използвана сходна щанга: за жените ще е 20 килограмова, а за мъжете – 60 килограмова. В категория „Топ ветерани“ екипът от Крале на силата“ са подготвили за желаещите гирички за избутване – от 3 килограма за жени и по 40 килограма за мъже.

 Специално жури ще следи и желаещите да правят набирания, кофички и коремни преси. Организаторите са подготвили и много специални награди за всички желаещи да се включат в игрите.

 За стимул и вдъхновение на всички в Севлиево ще пристигнат световният и балкански шампион по културизъм Йовко Тихов. Компания ще му прави и третият в Световното първенство по културизъм Жорш Антъни.

 В съдийската комисия, която ще се грижи за безопасността и правилното изпълнение на задачите, са включени легендата Любо Лежанката, който ще отговаря за повдигането на щангата. За упражненията с гири ще се грижи балканският шампион Мартин Трухчев. Многократният шампион по уличен фитнес Петко Цопанов ще отговаря за набиранията на кофички.

В отбора на красавиците се очаква да се включи балканската шампионка по бикини фитнес Ели Чанкова, топ треньорката по пилатес Теодора Трашлиева, фитнес треньорката Галина Митовска,  моделите Християна Стефкова и Йоли Йорданова.

 В музикалната прогама  участват актрисата и певица НИККА и световната шампионка и R&B изпълнителка Анн Джи.

 От „Крале на силата“ са подготвили специални предметни награди за всички шампиони в Севлиево за общо над 5000 лв. Организаторите приканват всички любители на фитнеса да се включат, защото инструкторите са предвидили изненади, свързани с предаването „Фитнес Мания“, което отново ще стартира на телевизионния екран. 

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ XV ПРАЗНИК НА ТИКВАТА!