"Отцепленията и разцепленията хич да не плашат. Що да правим, когато сме си българи и от една обща болест страдаме - колкото капи, толкова и капитани" - така, цитирайки Гоце Делчев, лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов коментира във Фейсбук профила си напускането на Елена Гунчева.

Елена Гунчева напуска Народното събрание и „Възраждане“

Той нарича нейното решение “катарзис по отношение на организацията и политиката ни”, който вече бившата депутатка била изживяла снощи. “Мисля, че и за слепците е ясно защо се случва това”, добавя той.

"Отцепленията и разцепленията хич да не плашат. Що да правим, когато сме си българи и от една обща болест страдаме -...

Posted by Костадин Костадинов on Thursday, June 23, 2022

“Вчера стана ясно, че се оформи нова коалиция в парламента - ПП, ДПС, ДБ и ГЕРБ. Тази коалиция прие да се вдигне ветото над преговорния процес с Македония, което днес трябва да се обсъжда в парламента”, е причината според него.

Елена Гунчева: Болна съм, но съм свободна

Костадинов е убеден, че това няма да спре “Възраждане” да управлява самостоятелно. “Атаките и клеветите срещу нас ще стават все по-силни с всеки изминал ден. Което ни показва само и единствено, че сме на прав път”, обобщава депутатът.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм