В пост във Facebook, който по-късно беше изтрит, лидерът на "Възраждане" разказа, че синът му е участвал в масов бой с ученици, които не са били съгласни с подписката за референдума на партията на баща му. В статуса си Костадинов разказва как синът му е занесал на училище бланка за подписи относно организираният от "Възраждане" референдум, което е довело до масов бой с "евробабаити".

102 хил. подписа към момента в подписката на „Възраждане“ за запазване на лева

"Едно момче идва да вземе празни бланки от сина ми, за да събере в неговия клас. След малко обаче идва друг, оказал се бабаита на съответния клас, и пита сина ми дали той раздава бланките. След като получава утвърдителен отговор, начинаещият евроатлантик къса демонстративно бланката и казва - "ето какво мисля за вашата подписка". Моето момче спокойно му казва, че сега има два избора - или да отиде и да принтира за наказание 30 празни бланки на мястото на скъсаната, или да изяде балтиите (шамари, на варненски). Евробабаита отказва и двете, в резултат на което изяжда шамарите) Тръгвайки си разгневен, той заплашва да се върне и да отмъсти. След малко се връща с още няколко момчета, но и синът ми е с неговите приятели, като последицата от повторната среща е групово раздадени балтии от привържениците на лева за привържениците на еврото) След като повежда в резултата с 2:0 в крайна сметка нашият отбор печели с хеттрик, защото и скъсаната бланка е възстановена с репарации в 30 екземпляра", твърди депутатът Костадинов. 

Ще успеят ли референдумите за президентска република и отлагане на еврото?

"След случката интересът към подписката станал още по-голям и вероятно в понеделник почти всички пълнолетни ученици в училището ще са се подписали.
Има моменти, в които много се гордея с децата си, и този е точно един от тях. Защото, докато синът ми разказваше историята, дъщеря ми, която е на 11 години, през цялото време се тюхкаше, че е малка, и не може да събира подписи и тя", разкрива още Костадин Костадинов. 

БСП и „Възраждане” сезират КС за новите реактори на АЕЦ-Козлодуй

"Победата е наша, уважаеми сънародници! Ще съберем подписите, ще свикаме референдум, ще го спечелим и заедно ще пишем историята не само на България, но и на Европа!", завършва своят пост в социалните мрежи Костадин Костадинов. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм