Бургаскитя народен представител от ПП "Продължаваме промяната" - Константин Бачийски изпрати, брез медиите поздравление до своите съграждани по повод Националния празник - 3 март:

"Отбелязваме с гордост най-важното събитие за българският народ в новата история на страната - Освобождението на България. Нека този ден бъде повод за обединение и възпоменание на нашите предци, които са се жертвали за свободна България, в която днес ние имаме щастието да живеем.

В забързаното си ежедневие и модерен свят, нека не забравяме нашата история и култура. Нека бъдем горди и вярващи в силата на българският дух, който преодолява всички препятствия. Да поддържаме традициите и да градим бъдеще за следващите поколения.

На този специален ден нека се радваме на обществото, в което живеем, на мирното ни съвместно съществуване и на възможността да се развиваме и да се учим един от друг. С почит и уважение към миналото и с поглед към бъдещето, нека продължим да създаваме по-добра и по-силна България. Нека не забравяме, своята история, защото само народ, който помни своето минало е готов за бъдещето.

Честит национален празник, горди българи! Нека продължаваме да ценим и защитаваме свободата си!"