Лятото е в разгара си, а всяка почивка върви с интересни книги. Темз и Антон от "С книги под завивките" знаят колко трудно е човек да си хареса книга, заради което насочват вниманието ви към заглавията, които държат тяхното внимание това лято.

Това не са окончателни препоръки, все пак самите те все още четат книгите, но имат достатъчно добри впечатления от тях, че да ви ги посочат като възможни летни четива:

  • "Констанс" на Матю Фицджералд - Научнофантастичен трилър, посветен на клонирането.
  • "Хроника на болката" на Иво Иванов - Новият сборник на журналиста, събиращ разнообразие от действителни истории.
  • "Черният лебед" на Насим Никълъс Талеб - Едно по-тежко четиво, в което математикът и философ развива своята теория за това как неочаквани и дори непредвидими събития могат да променят посоката на света.
  • "Географските ширини на копнежа" на Шубанги Суаруп - Роман с разнообразни герои в различни времена, който ще се хареса на почитателите на магическия реализъм.

Подробностите за тези заглавия може да чуете горе, а отвъд тях ще разберете и какво планират да четат Михаил Дюзев и Иво Райчев това лято. Антон пък ви призовава да пишете на Facebook страницата на "С книги под завивките" с препоръки за качествени трилъри, защото препоръчването на книги е двустранен процес.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм