Актрисата Ким Катрал е най-известна на световната публика с ролята си на Саманта в сериала "Сексът и градът".

Наскоро тя се появи в подкаста на Women's Prize for Fiction и сподели, че с партньора й отдавна се опитват да имат деца.

Почина актьорът от „Сексът и градът“ Уили Гарсън

„Беше 1998 г. и аз на практика се превърнах в научен експеримент... Трябваше да правим секс в точното време... Просто нямаше начин да остана здрава, в добро емоционално и физическо здраве и на всичкото отгоре да работя по 19 часа на ден", каза Ким.

Както каза актрисата, тогава тя е била на 41 години.

Звездите от „Сексът и градът“ се събраха за репетиция на продължението на сериала

„Заключих, че трябва да взема решение за мое добро. Обичам да работя, моята работа е моят паспорт за независимост, свобода и образование. Така че мисълта да бъда на четиридесет години, когато количеството сценарии, написани за мен, е намаляло повече от половината, защото вече не ме смятат за млада дама, а ролите ми се поемат от все по-млади и по-млади жени, надделя“, продължи тя. „Помислих за това и реших, че не знам дали мога да го направя. Можехме да направим всичко, което лекарят нареди и пак да се провалим. И така се замислих за собственото си добро и реших, че ще намеря друг начин да се реализирам като родител. Мисля, че това беше моментът, в който реших, че няма да имам деца“, заключи Ким в подкаста. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм