Калоян Паргов, водача на листата на БСП за България, за Столичния общински съвет, пред слушателите на Дарк радио.

Всеки представител на листа за Столичния общински съвет разполага с около 20 минути, в рамките на които отговаря на 20 еднакви въпроса, които изпращаме предварително.

Това означава, че за отговор на всеки един въпрос всеки участник разполага с около една минута, което предполага ясен отговор с теза и стегнати аргументи в нейна защита. 

Чуйте отговорите на Калоян Паргов на подготвените 20 въпроса по проблемите и бъдещото развитие на столичния град:

*След като миналата събота гостуваха ръководителите на предизборните щабове на парламентарно представените политически сили – в националния и евро- парламента, днес участват кандидати от 8 от общо 34-те листи за общински съветници в столицата на парламентарни и извънпарламентарни политически сили, които проявиха интерес към участие в ефира на Дарик радио.

 Това е извън договореното с партии, коалиции или независими кандидати – за избягване на всякакви недоразумения от страна на Централната избирателна комисия и Съвета за електронни медии.

През седмицата Върховният административен съд защити с окончателно решение правото на медиите да коментират и отразяват предизборната кампания така, както намерят за добре без да подлежат на санкциите, предвидени за агитационните материали на участниците в изборите.