Доника Ризова, която съчетава медийно присъствие с писане на книги,  представи своя нов роман „Случайно в Майорка“. Това е един своеобразен микс от фикция, достойна за холивудски филм, преплетена с медиен реализъм. Доника вмъква още един слой достоверност, благодарение на опита си като PR и журналист:

Има ли спекула при цените на книгите

Ирини, водеща на най-гледаното телевизионно токшоу, е забравила да празнува живота, оплетена в интриги, графици и вечно под светлината на прожекторите. Тя пристига на острова с намерението да си почива и да подреди сърцето и мислите си, но това се оказва трудно, когато съседът ѝ е не кой да е, а Сам Купър – току-що разведеният актьор е спряган за новия Джеймс Бонд, има убийствено сини очи и очарователна усмивка”, гласи описанието на книгата.

„С книги под завивките“ и дълбините на океаните

„Случайно в Майорка“ е приказка за това как животът трябва да се празнува всеки ден. Тя е написана като вълнуваща история, която има вкус на шампанско и аромат на морски бриз, слънчева и пленителна като самия остров.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм