За интересното съдържание в Darik.bg разказа в ефира на Дарик радио Ралица Георгиева - заместник главен редактор на сайта. 

Тя открои акцентите от деня, сред които изстрелването на първата ракета от НАСА, която може да превозва хора до Луната и обратно. Полетът ще бъде излъчен на живо във Фейсбук страницата на Darik.bg.

Ралица разказа и за една забавна новина - котка "атакува" стопанина си по време на живо включване в турска медия. На кадрите, публикувани в сайта, се вижда как спортният коментатор остава изненадан от действието на домашния си любимец, но реагира с усмивка.

И една куриозна случка от Франция - двама пилоти се сбили по време на полет. Въпреки че самолетът е приземен успешно, пилотите са отстранени, тъй като не са изпълнили отговорността си за безопасен полет.

Заместник главният редактор на сайта направи и съпоставка между бившия премиер Кирил Петков, чието видео как танцува бачата обиколи социалните мрежи, и финландския премиер Сана Марин, чиито клипове как купонясва станаха причина за голяма вълна от нападки към нея. 

Ралица разказа и за авторските проекти, които правят заедно с колегите й, като например подкаста "Всичко е наред, само подкаствам" и новини на английски език

За останалите интересни неща, които прави екипът на Darik.bg, можете да научите в прикачените аудио и видео файлове. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм