Неврохирургът проф. Николай Габровски представи проектокабинета си пред държавния глава Румен Радев. Габровски беше издигнат за министър-председател от най-голямата по численост парламентарна група в 48-ия парламент – тази на ГЕРБ-СДС. Той разполагаше със седмица, за да върне първия проучвателен мандат и да представи състав и структура на Министерския съвет.

Кой какъв е в папката на проф. Габровски?

Реакциите на юзърите не закъсняха. 

Снимка: БГНЕС

Водещият на “Следобедният блок” по Дарик радио Драгомир Симеонов написа: “Тоя кабинет е ГЕРБ, минат през приложението Lensa”.

Нов тренд в социалните мрежи: Приложение превръща снимките ни в „магически аватари“

“Здравей отново, Орех! Здравейте и всички вие позабравени бивши министри на Тройната коалиция и люспи от "демократичната общност", написа журналистът Полина Паунова.

“Кабинет Борисов - Пеевски - Радев. + не повече от трима наивници, които нямат представа на какво хоро се хващат”, коментира адвокат Методи Байкушев

Рекламистът Радослав Бимбалов анализира: “Притеснен съм. Бойко е спрял да лъже. Каза, че няма да предлага кабинет на ГЕРБ и така и стана. Предложи кабинет на ДПС. Не знам какво да кажа. Предните два пъти третият мандат отиваше открито в ДПС. Тоя път може и да не стигнем до трети. Шапки-невидимки, каскети-невидимки, че и димки - колкото искаш. За ДПС не си говорим. Не ги виждаме, не ги чуваме, не съществуват. Като онези инциали Д.П. в делото за КТБ. ДПС са невидими. Затова имаме само усещане за ДПС. Знам, боли. А уж сме свикнали”.

И още статуси от Фейсбук:

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм