Джена Джеймсън е оженена!

49-годишната актриса и бивша звезда от филми за възрастни се ожени за 40-годишната си приятелка Джеси Лоулес на интимна сватбена церемония в Лас Вегас на 23 май.

"Намерих човека, с когото наистина трябваше да бъда винаги", казва Джеймсън ексклузивно пред PEOPLE.

79-годишният Де Ниро приветства 83-годишния Ал Пачино в клуба на възрастните бащи (видео)

"Опитвам се да преосмисля в съзнанието си защо някога съм се срещала с мъже или съм се омъжвала за тях, и е егоистично и лошо да го кажа, но мисля, че моята движеща сила бяха децата", обяснява майката на три деца. "И сега, когато наистина намерих себе си, просто приемам всичко, което чувствам вътре в себе си, и не изтласквам всичко надолу."

Младоженците си разменят обети в Малката църква на Запад в Невада, която има специално значение за Джеймсън, тъй като това е същото място, където родителите ѝ са си казали "да". Двойката ще направи по-голяма сватба, когато му дойде времето, но засега "се изстреляха", както описва Лоулес. "Много Лас Вегаско".

Джеймсън, която планира законно да приеме фамилията на съпругата си, се отправи към олтара под "Ring of Fire" на Джони Кеш в къса бяла рокля с дълъг воал, розови платформи и боядисана в розово коса.

Защо е важно да бъдем грамотни и кои са най-често допусканите правописни грешки?

"Баща ми заведе Джена до олтара, тъй като баща ѝ почина", обяснява Лоулес, който носеше черен костюм за тържеството.

"Аз стоях горе и я чаках, погледнах към задната част на църквата и я видях да стои там. Погледнах към баща ми и казах: "Татко, веднага заведи Джена до олтара".

Вместо имитатор на Елвис Пресли, двойката се обърна към двойник на Джони Кеш, който ожени двойката. След церемонията младоженците обиколиха Вегас с неоново зелено Lamborghini, което наеха за деня.

"Отидохме до каньона Ред Рок, минахме през него, направихме няколко снимки и просто се забавлявахме със семейството си", казва Лоулес.

Що се отнася до това как двамата се допълват, Джеймсън, която нарича себе си "Момичето на Джеси" в Инстаграм, казва, че те са "много различни", но са добър екип.

Дженифър Анистън сподели кой е комплиментът, която я вбесява

"Аз съм нещо като топки до стената и се нося на вълната на емоциите си", споделя Джеймсън. "Просто искам това, което искам. А Джеси е много сдържана и обмисля всичко, така че със сигурност е добра комбинация, защото тя ме приземява, а аз подклаждам огъня под нейния задник."

Двойката се свързва за първи път миналата година, след като Джеймсън открива звездата на социалните мрежи в TikTok и започва да коментира на страницата ѝ. Лоулес признава, че й е отнело малко време да осъзнае коя е Джеймсън. "Казах си: "Коя е тази Джена, която не може да загуби?" - спомня си тя за това, че е разбрала за профила на звездата в социалната мрежа. "Това е Джена fu**ing Джеймсън. О, Боже мой."

Роджър Уотърс се появи на сцената като нацист (снимки)

Джеймсън добавя: "Дълго време бях влюбена в Джеси, защото тя е доста голяма в TikTok, а аз обичам TikTok. Просто скролвам вечер, когато се опитвам да се успокоя, и просто ми хареса нейната гледна точка за нещата, свързах се с нея. Така че просто започнах масово да я коментирам, опитвайки се да привлека вниманието ѝ, и изглежда, че това проработи".

Лоулес обяснява, че по това време е имала приятелка и поради "моралния си компас" не е действала по нито едно от ухажванията на Джеймсън, но след като предишната връзка на водещата на подкаста Born Lawless приключила, тя откликнала и през януари двойката започнала да се среща. А сега те направиха първата си официална фотосесия като семейна двойка за Swimsuit Illustrated.

"Знаех, че ще получа това, което искам", казва Джеймсън и добавя: "Тя си заслужаваше. Но тя представляваше предизвикателство, а аз съм много целеустремен, когато става дума за предизвикателства, така че знаех, че просто трябва да лежа и да чакам. И тя се появи отново."

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм