48-годишният мъж, пострадал при тежката катастрофа, която стана на 12 март на пътя Пазарджик-Пловдив, беше изписан от Хирургично отделение на МБАЛ-Пазарджик в добро общо състояние, съобщават от лечебното заведение. Той ще продължи възстановяването си в домашни условия. 29-годишната жена, която също оцеля след жестокия сблъсък на два автомобила, е преместена в Отделението по ортопедия и травматология, където предстои да й бъде извършена операция заради  фрактура на  едната ръка. Пострадалата има и рана на главата и почти няма спомени за случилото се.

Извършена е аутопсия на 66-годишната жена, която също беше транспортирана с различни наранявания в болницата, но загуби живота си след няколко часа опити да бъде спасена. Заключението на съдебните медици е, че е починала от мастна емболия вследствие на множество счупвания на костите. 

Тежката катастрофа стана в неделя следобед, когато два автомобила се удариха челно с висока скорост. Четирима души загинаха на място, 66-годишната жена издъхна малко след постъпването си в болницата, а други двама бяха приети за лечение с тежки травми.