Брутален случай на насилие над 19-годишна ученичка в Сливен. Почти година момичето е насилвано със заплахи и оръжие от 55-годишен мъж, който е арестуван от полицията с обвинения за изнасилване и блудство. Разказът от първо лице пред bTV разкрива ужасяващи детайли и затова ще запазим самоличността на момичето в тайна.

Когато кошмарът за момичето започва, то е на 18 години. Мъжът е от селото на  баба му и дядо му.

„Нашата първа среща беше до Трета поликлиника до болницата. Моят приятел ни запозна с него. На другия ден в междучасието той беше пред училището. Отидохме до тях, за да вземем някакви неща и оттам тръгна целият стрес. Той си извади пистолета, каза, че е убил полицай, че е лежал смъртна присъда и не го интересува абсолютно нищо и поиска да правим секс“, разказва потърпевшото момиче.

„С всяка следваща среща то ме изнудваше с клипове и голи снимки – че ще ги качи и разпространи в моето училище, до работата на мама и че ще убие брат ми. Заради това и не отидох в полицията. Притеснявах се и че ако не влезе в затвора за години, ще бъде опасно за нас“, казва още то.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм