Възрастен мъж е изчезнал мистериозно на 27 ноември, а оттогава близките му напразно търсят някаква информация за него. В този ден той тръгнал към ТЕЛК-Пазарджик, но не успял да стигне дотам.  От семейството му са сигнализирали полицията, човекът е обявен за общодържавно издирване.

Борис Джамбазов е от Велинград. В понеделник се качва на автобуса за Пазарджик, за да отиде на ТЕЛК. В Пазарджик обаче следите му се губят. Личната му карта е открита на автогарата в града, а телефонът му - в Пловдив. Близките му тръгват да го търсят и са обиколили всички близки села, но без успех. Те разпространиха в социалните мрежи и призив за помощ - който е забелязал Борис, да подаде информация в най-близкото районно управление или на телефона на сина му Димитър - 0876575330.

„Колегите активно работят по случая, съобщи говорителят на Областната дирекция на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов. Мъжът веднага е обявен за общодържавно издирване, като са уведомени служителите на МВР в цялата страна. Първоначално те са се самосезирали по публикациите в социалните мрежи, после с тях са се свързали и близките на човека. Веднага е обявен за национално издирване, като търсенето обхваща не само Пазарджишка и Пловдивска, но и други области в страната“. 

Служителите на реда правят всичко възможно да открият бързо Борис, още повече, че той явно не е в добро здравословно състояние.