Иво Райчев е в Билбао и споделя интересни моменти от своето пътуване. От забързаната утрин по площадите, през футболния отбор Атлетико, до ресторантите и темперамента на населението, Иво споделя своето пътешествие със слушателите на Дарик.

8 неща, които трябва да знаете, преди да посетите Малага

На живо от Билбао: Иво Райчев

Хамон, сангрия, madre mía: 18 неща, които трябва да знаете, преди да потеглите към Испания

Сан Себастиан, известен още като Доностия на баски, е крайбрежен град, който е известен с малките си плажове, световно класната си кухня и живата си културна сцена. Градът е разположен на Бискайския залив, който предоставя красива декорация за многото му атракции. Най-известният плаж на града е Ла Конча, който има форма на полумесец и е заобиколен от хълмове, предлагащи спокоен оазис в сърцето на града. 

„Иво Райчев приема еврото“ еп. 3: Кестените отвръщат на удара

Времето прекарано в Сан Себастиан е направило изключително впечатление на нашия кореспондент. Имало е дори сблъсъци на футболни фенове. Не са липсвали и стачки от гражданите с настояване за повишаване на пенсиите в страната. Според Иво Барселона има потенциала да стане футболния шампион на Испания.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм