Какво е общото между актьора Марк Хамил и Иво Райчев? И двамата са надарени с природен талант, харизма и с лекота съчетават актьорство, радио-телевизионни излъчвания, както и хумористични и сериозни проекти. 

„Иво Райчев приема еврото“ - уеб сериалът на „Дарик кафе“

„Иво Райчев приема еврото“ еп. 3: Кестените отвръщат на удара

Най-голямата им прилика обаче е тази: Марк Хамил играе ролята на Люк Скайуокър в Междузвездни войни, а Иво въплъщава героя Лев Евро Уокър в документалната ни “Дарик кафе” поредица. 

„Иво Райчев приема еврото“ еп. 2: „При Бай Кузо“

В днешния епизод протагонистът се сблъсква с империята на българските кестени, които категорично отказват да бъдат изтъргувани в евро валута. Дори търговското лице, ръководещо този междугалактически щанд за кестени, желае да запази анонимност.

Референдум царува, референдум робува, референдум котки пасе

Тежка развръзка за нашия герой, който споделя: “Ако имаш 5 евро и нямаш 1 лев, дори и химическата тоалетна в парка не можеш да ползваш”. Можем да бъдем сигурни в едно - жаждата за приключения и справедливост на Иво Райчев никога не може да бъде спряна и той ще продължи своята одисея.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм