Водачът на листата на Партиия Възраждане в 6 МИР Враца днес представи листата от кандидати за народни представители. Ивайло Папов има 20 г. стаж като преподавател.

"Възраждане" ще работи за излизане от кризата, каза водачът на листата за 6 МИР Ив.Папов. 

На втора позиция в листата е Димитър Георгиев- машинен оператор в АЕЦ Козлодуй със  стаж 25 г.

На трето място е икономистът Лилиан Петков

На четвърто място е Розина Банова, секретар на Възраждане Враца, икономист по професия, работи в сферата на частния бизнес.

Петото място в листата е отредено за Иво Иванов – има частен бизнес в сферата на услугите . Завършил е военно училище. По думите му, Възраждане е единствената политическа формация, която мисли за благоденствието на народа.

За Росен Христозов, финансист, работи в областта на проектите е седмото последно място в кандидатската листа на ПП Възраждане" .

Според Папов, листата е съставена от проверени бойци, обединена  от каузата за просперитет на България.

"Враца трябва да е вратата на Северозапада, а всъщност тук хората са поставени под ударите на тжката икоомическа криза – няма работа за жителите  по селата, хората са принудени да мигрират към столицата и Пловдив.

Папов каза още, че предизборните срещи с хората ще са основата на предизборната им кампания. Относно търговията с гласове, лидерът на врачанската структура заяви, че това е работа на Областния управител, който има силата и възможностите да се пребори с купуването на гласове.