Кандидатът за кмет на община Кюстендил инж. Огнян Атанасов се обърна към жителите на община Кюстендил от едно емблематично  за всички нас кюстендилци място, а именно- бившият Белодробен санаториум.

Това място е емблематично за всички нас и привилегия на нас, кюстендилците, както и гостите на община Кюстендил да бъде ползвано.


Този парк ще бъде развит, категоричен е инж.Огнян Атанасов.
„Тук ще може да се ползва от всички  съграждани и вярвам ,че трябва да стане  собственост на община Кюстендил", каза Атананасов.
Той призова за висока избирателан активност тази неделя.

Днес е последният ден от предизборната кампания преди денят за размисъл, категорично  заявявам и апелирам към всички вас, нашите съграждани:Излезте и гласувайте, гласувайте информирано, направете своят информиран избор, не се поддавайте на манипулации и натиск.В тъмната стаичка никой не знае как ще упражните своят глас, така че бъдете смели, гласувайте отговорно.Смятам, че  община Кюстендил може да бъде едно по - хубаво място за живеене.Заедно можем, Кюстендил може да го направи и вярвам, че можем да постигнем резултати всички съвместно.


На  29 октомври, неделя ви призовавам да гласувате с бюлетина номер 26, да подкрепите мен за кмет на община Кюстендил, колегите за общински съветници и където имаме кметове на кметства , да ги подкрепите и тях. Знаете , че сме млади, че имаме нужния опит, хъс и воля да постигнем успехи за нашия град.Гласувайте смело , бъдете смели, упражнете своето право на глас с номер 26 и балотаж ще има, ще се видим в понеделник", категоричен е инж.Атанасов.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!