Един от най-талантливи млади българи - илюзионистът и стендъп комик Венсан Петров, ще е водещият на грандиозното парти за 13-тия рождения ден на Inter Models Burgas. Комедиантът, който премина през „България търси талант“, а след това нашумя и със собствено шоу, е поредната изненада, която организаторите от модната агенция са подготвили за своите гости. Венсан е изключително талантлив и със сигурност ще държи висок градус на емоциите в тържествената вечер.  
Междувременно един от официалните партньори на Inter Models – Christian Of Roma, също изпраща емблематична година. Най-големият вносител на козметика за коса у нас бележи 30-годишен юбилей през 2023.Със своите 30 години история Christian of Roma се превърна в лидер в сектора за продукти за коса.

В края на последното десетилетие беше открита нова национална база, която обслужва филиалите на компанията в страната, които захранват над 10000 фризьорски салона у нас с продукти на брандовете Mounir, Alfaparf Milano, BES, L’ANZA, COTRIL, OWAY,  L’ANZA и др. Christian of Roma стана ексклузивен вносител на световноизвестния бранд Mounir, като компанията организира и единствения по рода си майсторски клас на известния коафьор в Пловдив, България. Събитието стана важна част от календара не само на българските дизайнери на коса, а и на представители от 26 държави.

 

Christian of Roma притежава най-големия технически екип от професионалисти, организира многобройни семинари в страната и чужбина. За поредна година в ръцете на стилистите й беше поверен бекстейджа на най-големите модни събития у нас – Sofia fashion week, Мис България 2023 и други. Компанията взема участие и в различни благородни каузи, в една от тях съвместно с Академията за мода - кампанията “Подкрепи една мечта”.

 Наскоро една от най-изисканите бизнесдами в България - собственикът на Christian of Roma Елена Кристиано бе удостоена от Академията за мода с приз „Златна игла“ в категория "Цялостен принос".

Винаги със собствен стил - както във визията, така и в сделките, тя залага на девизът: „We love, we create, we inspire” в управляваната от нея компания.
Припомняме, че Inter Models Burgas ще отпразнува своя рожден ден с уникална  програма на 12 декември в едно от най-популярните заведения Dock 5 Night Club.