ДПС е отворена партия, в която всеки може да заяви своето желание, да застане на една или друга позиция, заяви евродепутатът Илхан Кючюк в предаването Стълбището на Дарик. Към настоящия момент Делян Пеевски е единствения който е заявил желание да бъде председател на партията. В крайна сметка думата ще имат делегатите на националната ни конференция, посочи той. Според него не трябва да има притеснения от участие на ДПС във властта, защото всички големи приоритети на България през годините са били изграждани и с участието на ДПС.

Не всички шансове за приемането ни в Шенген са изпуснати, смята евродепутатът Илхан Кючюк. Ще бъде голяма загуба ако не получим крайна дата за присъединяване към Шенген, коментира той в предаването "Стълбището" на Дарик.

Днес големите решения се вземат в Брюксел, коментира евродепутатът Илхан Кючюк.. Ние трябва да бъдем по-любознателни към света, посочи той в предаването "Стълбището" на Дарик.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм