Водачът на листата за общински съветници на ИТН – Кюстендил Милен Георгиев, областният председател Снажанка Траянска ,кандидати за общински съветници,кандидати за кметове на общини и кметства откриха официално предизборната кампания на партията в областта. 

"Вие ни познавате, ние сме добри, честни , отговорни и работим прозрачно"-  така се представиха в един глас кандидатите за общински съветници от ИТН.


По стар български обичай ПП „Има такъв народ“ – Кюстендил откри предизборната си кампания с питка и мед и с пожелания за още по-добри резултати на местните избори на 29 октомври.Общинският председател Милен Георгиев гръмна и бутилка шампанско за късмет на кандидатите.

„Днес откриваме кампанията си с много високи очаквания, не си поставяме определени цели, защото те могат да бъдат и надминати. Кампанията ни ще бъде изцяло положителна, що се отнася до листата ни тя е разнообразна – с хора, които са специалисти в различни сфери и професии“, заяви водачът на листат за общински съветници на ИТН- Кюстендил, Милен Георгиев. 


По отношение на приоритети им, той е категоричен, че няма сфера в общината, в която да няма какво да се направи.

„Конкретно за общината за нас е важно да се развива земеделието и то в световна величина, както някога сме били овощната градина на България, така да бъдем и за в бъдеще. Следващото нещо, с което Кюстендил е известен още от вековете, е минералната вода и балнеотуризма. Нещо, което много други кандидати са го заявявали, но в последствие не са направили нищо в тази посока. Имаме един продаден хотел, който можеше да има друга съдба. Трима от листата сме учили балнеология, така че знаем точно какво трябва да се направи“, каза още Милен Георгие
Областният координатор на ПП „Има такъв народ“ – Кюстенди, Снежанка Траянска коментира защо не издигат кандидат за кмет на община Кюстендил. 


„Ще отговоря с едно изречение, защото по темата се спекулираше много. Ние сме реалисти. Това, което ще направим в бъдеще като част от общинския съвет е да бъдем градивни. Ще даваме предложения и ще даваме гласност на тези предложения, за да може останалите общински съветници да нямат очи да не ги гласуват. И в същото време ще даваме гласност на това, което се случва в Общинския съвет. Обещаваме Ви, че ние ще го правим“, каза Снежанка Траянска. 


Сред присъстващите на откриването на предизборната кампания бе и кандидатът за кмет на село Коняво Марияна Александрова. Тя е живее в селото от близо 60 години, била е два мандата кмет на Коняво.

„Кандидат съм за трети пореден път за кмет. 12 години чаках да се случи някои неща и понеже говорехме за приоритети – най-големият за мен лично и за хората от селото е канализацията и водоснабдяването. 12 години при готов проект, 3 години го правихме с много хора и с Община Кюстендил, не започна да се реализира. По настояване на много хора от селото реших да се кандидатирам, за да продължим тази дейност. За да може водата, която Коняво я има и я дава на Копиловци, Кюстендил, и останалата част от трите водоизточника тече в реката, да я ползват хората. Не да тече в земята, защото тръбите са от 1938 г. Това е най-важното, което искам да направя за Коняво. Ще работя с хората от селото и това, което винаги съм казвала, ще го повторя – всички заедно можем повече. Другото, което ми е много важно е нашето наследство – децата ни, които в момента няма какво да правят в селото. Има места – общинска собственост, и други места, където има какво да се изгради и да се направи“, заяви и кандидатът за кмет на село Коняво от ИТН – Марияна Александрова. 


На откриването на предизборната кампания на ИТН- Кюстендил, присъстваха и кандидатите за кметове на Дупница и Сапарева баня – Катя Димитрова и Димитър Джоргов.


„С времето разбрахте, че ние сме изцяло различни от другите. Хората в нашата община и общини, ни познават като добри, прозрачни, идейни. Така че гласувайте за общински съветници на ИТН- Кюстендил, с номер 21, за да можем да работим заедно с хората, за тях и ние сме с тях“, призова Милен Георгиев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Новините от Кюстендил

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм