Алекси и Анита идват от културната сфера и организацията на събития. Когато се появява първото им дете – Ваяна - те решават, че е време за нова посока на вдъхновение и всичко се завърта около семействата с малки деца, техните нужди, притеснения и вълнения. Преди да започнат семейния си бизнес, Анита Табахнева и Алекси Коларов са работели по организация на събития, културни проекти и фестивали Допирната им точка са събитията на списание "Едно". Двамата организират и два концерта на Шънджънския симфоничен оркестър (Китай) и на един камерен оркестър от Пекин на Античния театър в Пловдив.

„Занимавала съм се с фондонабиране за реализацията на културни проекти чрез комуникация и сътрудничество с чуждестранните културни институти в България и писане на доста проекти към международни програми и фондове. Известно време преподавах и йога - и на възрастни, и на деца, сбъдната мечта“, казва още Анита.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм