Подкрепата на Манфред Вебер - Председател на най-голямата партия в Европейския парламент - Европейската народна партия, за кандидатите на коалицията ГЕРБ - СДС е силен знак за ролята на ГЕРБ в изграждането на модерния европейски облик на България. Това заяви водачът на коалицията за област Кюстендил Христо Терзийски по повод подкрепата, дадена от М. Вебер и ЕНП. 

На събитието в НДК присъстваха и кандидатите Даниел Александров, Михаела Крумова, Радослава Чеканска и Мишел Виячева, областният координатор Даниел Данчев, координаторът на младежите Нели Точева, както и кметовете на Кюстендил и Дупница - Петър Паунов и инж. Методи Чимев.  “В днешните трудни времена, съпроводени от множество кризи и война в близост до нашите граници, сме пред избори, на които се явяват и партии, отричащи европейската идентичност на България. 
Затова за българските граждани е важно да дадат доверието си на стабилна и предвидима политическа формация, която да гарантира, че страната ни ще преодолее настоящия хаос и тежката икономическа криза, и ще продължи да отстоява демократичните ценности, като водеща държава-членка на Европейския съюз”, коментира още Христо Терзийски. 

Третата в листата, Михаела Крумова също изказа благодарност за категоричната подкрепата на Манфред Вебер към ГЕРБ - СДС и към всички кандидати от коалицията. 
“ГЕРБ е партия, която е основана, за да има страната ни европейско развитие и демократични ценности. Убедена съм, че с такива партньори в Европа, след 2 октомври, България ще бъде по-силна и ще продължи да върви по правилния европейски път”, посочи Михаела Крумова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. 

Тази публикация е платена политическа реклама. Статията не е журналистически материал и не отразява редакционната политика на Darik.bg. Медията не може да гарантира стандарти като обективност и достоверност за публикувано платено съдържание.