Странният секс хищник Харви Уайнстийн поискал една от предполагаемите му жертви да се присъедини към него в тройка, два месеца след като тя твърди, че я е изнасилил, пише NY Times.

Свидетелствайки в процеса срещу Уайнстийн за сексуално посегателство, моделът и настояща актриса Натасия Малте каза, че е била подмамена да отиде в хотелския апартамент на бившия голям продуцент, под прикритието, че той ще говори с нея за филмова роля.

Адвокатът на Уайнстийн: Той не е Пит или Клуни, спали са с него, защото бе могъщ

Когато тя влязла в стаята, друга жена вече била вътре с него.

„Опитваха се да ме накарат да направя тройка с тях. Казах, че не искам и тази жена, която мисля, че е проститутка, каза: „О, тя е толкова срамежлива“. И двамата се засмяха, а след това тя му направи орална любов", сподели през сълзи Малте.

Тя твърди, че другата жена я е „увещавала“ да облече халат и да се присъедини към тях.

Харви Уайнстийн отново пледира невинен в съд в Лос Анджелис

„Той те притиска, знаейки, че ако не се съобразиш с желанията му, кариерата ти отива на вятъра“, каза Малте за Уайнстийн.

По време на свидетелските си показания Малте - една от многото жени, които дадоха показания за предполагаемото сексуално неправомерно поведение на Уайнстийн, каза, че инцидентът се е случил два месеца след като Уайнстийн я е изнасилил в хотел в Лондон през 2008-а година.

По време на този инцидент Малте твърди, че Уайнстийн насила влязъл в хотелската й стая и я бутнал на леглото. Гледката, която Малте видяла, докато била насилвана, била неприятна и смущаваща, тъй като Уайнстийн претърпя операция за преместване на тестисите, след заразяване с болест, известна като гангрена на Фурние.

Съдия отхвърли едно от 11-те обвинения в сексуално посегателство срещу Харви Уайнстийн

Твърди се, че по време на срещата Уайнстийн й казал да помисли за „всички Оскари“, които хората са спечелили, като твърдял, че всеки, който е спечелил престижната награда, е минал през леглото му. 

„Агонията не продължи дълго. Той слезе от мен и еякулира в ръката си", споделя актрисата. 

Тя твърди, че през това време Уайнстийн е бил наричан „на едно телефонно обаждане разстояние от Харви“, защото той може да издигне или да прекъсне кариера на всеки като най-влиятелния човек в Холивуд.

Харви Уайнстийн не се призна за виновен по обвиненията в сексуални посегателства

Малте каза, че е видяла Уайнстийн около три или четири години по-късно на парти, на което присъстваха Никол Кидман и Лейди Гага, където той я дръпнал настрана и й казал: „Мислех, че ще отидеш в таблоидите“, което означава, че тя ще продаде история за него.

Снимка: Getty Images

На друга среща през 2011 г. Малте каза, че тя и приятелка се срещнали с Уайнстийн в ресторант и той ги поканил в офиса си в Ню Йорк.

Когато отишли на уговореното място, Уайнстийн се е опитал да принуди приятелката й да прави орален секс с него. А когато приятелката й отказала, Малте твърди, че Уайнстийн я е издърпал в друга стая и е смъкнал панталоните си.

„Той просто се разкопча и го извади“, каза тя. След това започнал да опипва непознатото за него момиче и да мастурбира.

Съдят Харви Уайнстийн за посегателства над 5 жени

По време на кръстосания разпит адвокатът на защитата Марк Верксман я попита за предполагаемото изнасилване.

Натасия Малте, Снимка: Twitter

Всъщност, никога не сте казали на Уайнстийн, че не искате да правите секс тази вечер, нали“, попита адвокатът на защитата.

„Направих го, казах му", отвърна Малте.

„Въпросът ми е, казвала ли си някога „Не, не искам да правя секс с теб, Уайнстийн“, настоя Верксман.

Харви Уайнстийн обжалва решението да бъде екстрадиран

Малте отговори, че не е казала „не“.

На въпроса защо е решила да отиде в хотел Peninsula два месеца след кавгата, Малте каза: „Не чувствах, че имам избор.“

„Всъщност, бях много мила с него, защото исках да му помогна“, каза Мате.

Постигнато е споразумение за обезщетяване на 37 жертви на продуцента Харви Уайнстийн

Делото продължава в четвъртък. Ако бъде осъден по всички обвинения, Уайнстийн, който вече излежава дълга присъда за сексуални престъпления в Ню Йорк, е изправен пред 65 години и доживотен затвор.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм