Бяла за трети пореден път триумфира с тилата за шампион на България. Това стана след втората среща от Супер финала в ДСК „Васил Левски“ във Велико Търново.Шампионките, водени от Виктория и Игор Жосан, победиха с 33:23 ,но това не стана толкова лесно както показва резултата.През цялото първо полувреме отборите се сменяха във водачеството на резултата и след отлични изяви на двете вратарки резултатът бе 11:10 за гостенките.

С началото на второто полувреме белите тигрици увеличиха темпото и резултата почва да набъбва за да стигне до крайното 33:23 купа за беленчанки.За отбелязване е,че за разлика от друг път двете агитки подкрепяха своите състезателки, нямаше обидни скандирания.Може на места да е имало дребни закачки, но след мача публиката даде заслуженото и на двата състава като ги аплодира дълго след последният съдийски състав.Благодарим и на двете агитки за тяхното държание!!! Капитанката на Бяла Кристина Иванова спечели и приза за най добър защитник в първенството.Сезонът в зала приключва но съперничеството продължава в първенствата по плажен хандбал.

Белите тигрици получиха почивка до 24 май,когато в 17.00 часа в салона на НЧ „Трудолюбие“ ,заедно с единадесетгодишните момичета от клуба ще представят пред беленската общественост спечелените шампионски купи.

Да припомним,че седмица по рано белите тигрици провлачиха крак и спечелиха в Хасково, първа шампионска титла при подрастващите. "Очакваме в петък салона на читалището да е пълен,както се и пълни ОЗК „Арена Бяла“.Очакваме Ви,ще има изненади!", обявиха от клуба