„Това, което видях през изминалия месец на предизборна агитация, не само от собствената си кампания и срещите си с граждани, но и от изявления, призиви и апели  ако щете от  конкурентни на нас партии и формации, е че пред Бургас стоят няколко наболели проблема и всички, знаейки ги, ги назоваваме в предизборните си платформи. 

Какво означава това? Това означава , че управлението на Общината и в частност новият състав на Обс на Бургас в следващите 4 години има категорична необходимост от хора като нас, знаещи проблемите на хората и можещи да намерят решение за тях.

Вие знаете, че ПП “Български възход“ се подкрепя не от едно и две граждански формации и сдружения. А ролята на такива сдружения е обединяване на обществено мнение и фиксиране на проблеми и идеи за решаването им“. Това каза кандидатът за общинсик съветник в следващия местен парламент на Бургас Георги Кузманов с преференция 103 в листата на „Български възход“ с бюлетина № 20. 

Георги Кузаманов - човек на действието за целите в Общинския съвет на Бургас

Той сподели и свое лично проучване, което е направил по време на кампанията:

„Бургазлии харесват и обичат града си, както аз самия. Но голям процент от тях, както и аз желаят подобряване качеството си на живот, желаят да останат и да се развиват тук, но имат забележки и то големи относно инфраструктурата в комплексите, кварталите и съставните селища, обществения достъп, организация на обществен транспорт и движение, имат големи критики и към сметоподдържането, контрола и качеството на въздуха. Все проблеми, които между другото са известни не само на нас – работещи и живеещи тук, но и на досегашните управляващи, убеден съм.

Основно обаче ние в община Бургас изоставаме в икономическото си развитие. Една Стара Загора ни надминава в тази област“, коментира кандидатът за общински съветник и собственик на една от най-устойчивите компании на строителния пазар – „Хит строй“.

Цялата тема, можете да чуете във звуковия файл: 

По думите му за преодоляването на този фактор, трябва да се започне още на база образование. „Големият ми син завърши Математическата гимназия, продължи образованието си в София с архитектура. Защо да нямаме такъв ВУЗ и в Бургас? Защо не можем да привлечем повече и разнообразни филиали на местна почва, а след това да привличаме успешните им кадри в една или друга област тук в Бургас? Защо да не дадем шанс на новите старт ъп фирми-току що завършили младежи, пълни с идеи и енергия, образовани деца. Защо да не подпомогнем и дребните предприемачи?!“, пита Георги Кузманов.

А за местния бизнес, той не пропусна да отбележи неприятната статистика, че много обществени поръчки за града се разпределят по софийски фирми.

„Считам, че давайки шанс на местните бизнеси, даваме шанс на поколения напред . Аз самия наследих поминъка си от моя баща. Надявам се един ден моят син също да ме наследи. Надявам се и да се върне да живее и работи в Бургас.

Всичко вече е на толкова бързи обороти, че наистина нямаме време да чакаме още 4 или повече години, за да се случат добрите ни идеи и желанието ни за по-качествен живот“, каза още той и направи своето обръщение към избирателите, които на 29 октомври предстои да вземат важното решение за бъдещето на Бургас през следващите четири години:

„Броени дни преди местния вот всеки ви агитира да гласувате за дадена партия, кандидат за общински съветник или за кмет. Считам, че е важно, наистина важно да гласуваме.  

Давайки своя глас не само даваме формулировка на социалните си потребности, но и задвижваме колелото на икономическия растеж в собствения си град.

Знаете, че всеки местен парламент кове свои  закони. А състава на всеки местен парламент зависи от вашия глас. Та независимо, дали ще гласувате за мен или ще припознаете в своите убеждения друг кандидат или партия, важно е да гласувате. Аз самият ще дам своя глас за един нов, работещ, развиващ се и чист Бургас!“, категоричен е Георги Кузманов.

Можете да го подкрепите с бюлетина № 20 и преференция 103.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!