И тази седмица продължаваме да бъдем в плен на футболните емоции около Евро 2020. Известни са вече финалистите Италия и Англия. Затова и ние от "Ники Кънчев Шоу" продължаваме да сме на футболна вълна. С нас и тази седмица са партньорите ни в тази игра чипсовете "Прингълс", представяни в България от "Орбико България"

През изминалата седмица парадът командваше колегата ни Драгомир Симеонов. Той зададе на слушателите въпроса: „Ако бяхте футболист, каква роля щяхте да играете на терена – вратар, защитник, полузащитник или нападател?“

Всички желаещи имаха възможност да отговарят във Фейсбук и Инстаграм страниците на "Ники Кънчев Шоу" получихме доста интересни отговори, даже успяхме да свормираме цял отбор! Наградите, които получиха печелившите са футболни врати „Прингълс“, които са удобни за плажа през лятото, за планината, че дори и за хола с малките.

В 15 часа на 8 юли Драго пък отвори директните телофони и много хора си казаха на живо мнението къде искат да играя на терена на Живота.

Последното издание на играта с "Прингълс" ще се състои следваща седмица в четвъртък на 15-ти юли в 15:00 часа в ефира на Дарик радио. Последвайте Фейсбук и Инстаграм страниците на Ники Кънчев Шоу за повече информация относно играта. Чуйте и вижте играта тук!