Страцимир Стойков и Николай Лефтеров са организаторите на традиционните благотворителни турнири по футбол. Игрите ще се проведат в ж.к. “Младост”, София. Участие са заявили на 25 отбора. Ще има мачове в групова фаза и преки елиминации.

“Начините са много и ние ще очакваме всяко ваше предложение като ще ви информираме своевременно и за всяка наша инициатива, както и всяка наша идея за благотворителни каузи и мероприятия!

Към края на 2020 г. "Футбол с кауза" е организатор или съорганизатор на над 50 инициативи, най-вече благотворителни футболни турнири, както и билярдни турнири, онлайн търгове, благотворителни партита и други, като общите събрани средства от тези прояви вече надхвърля сумата от 210 000 лв! Искаме това да е само началото.... "Футбол с кауза" няма срок, няма давност - надяваме се с Ваша помощ да успеем да помагаме още повече!”, разказват Страцимир и Николай.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм