От момента, в който Франки Мюниц стъпва на международната писта Daytona Speedway на 18 февруари 2001 г., животът му започна да се отделя от актьорската сцена и да се ориентира към ново и вълнуващо предизвикателство. Той участва като гост-актьор в една от обиколките на състезанието. Тогавашният момент е преломен за младия актьор, който е известен с ролята си на Малкълм в хитовия ситком, и поставя началото на една негова нова мечта.

Мюниц се наслаждава на успеха от "Малкълм" и показва уникални актьорски таланти, но зад кулисите той носи със себе си страстта към моторните спортове. Привлечен от адреналина и бързите темпове, той навлиза в света на автомобилните състезания, като влага сърце и душа в новата си страст. Въпреки че началото не е лесно, Франки преодолява предизвикателствата по пътя си. Той учи, усъвършенства се и се подготвя за състезателните маратони, като гради своите умения и опит в седалката на състезателния автомобил.

Преходът от света на звездната сцена към арената на състезателните писти не е никак гладък. Мюниц се изправя пред състезателни предизвикателства и невероятни рали таланти. Той трябва да се докаже пред опитни и сериозни пилоти, които се занимават с автомобилните състезания от дълги години. Но това не го отклонява от целта му да стане истински състезател и да спечели уважението на пистата.

"Хората ме познават като актьор, а може би знаят, че в миналото съм се състезавал. Но за да влезеш наистина в сериите ARCA или в нещо по-високо, наистина се състезаваш само със сериозни пилоти", споделя Мюниц пред CBS Sports. "Има хора, които се занимават с това от дълго време и се опитват да си изкарват прехраната. Затова се страхувах, че няма да ме приемат сериознон и все още се страхувам. Знам, че трябва да се докажа. Дори да изляза на пистата и движейки се бавно и отзад, това ще ми помогне да бъда конкурентен и да спечеля уважението на пилотите."

След години на подготовка, учене и усъвършенстване, Франки Мюниц е вече истински рали състезател. Той не само доказва на себе си, но и на останалите, че е готов да спечели емблематични титли в света на автомобилните състезания. Неговата история е вдъхновение за всички, които се стремят да следват своите страсти и да се превърнат от звезди в първокласни състезатели.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм