Този подкаст е създаден по проекта „Наука и журналистика: заедно срещу инфодемията" на Асоциация на европейските журналисти - България с подкрепата на Финансовия механизъм на ЕИП и Оператора на Фонд Активни граждани България (www.activecitizensfund.bg).

Авторите на подкаста са благодарни за подкрепата и предоставените условия от Фондация „Фридрих Науман" и Прокастърс. Изразените в него мнения са отговорност на авторите и не отразяват непременно гледната точка на Фонд Активни граждани България и АЕЖ-България.

Този подкаст е създаден по проекта „Наука и журналистика: заедно срещу инфодемията“ на Асоциация на европейските журналисти - България с подкрепата на Финансовия механизъм на ЕИП и Оператора на Фонд Активни граждани България (www.activecitizensfund.bg). Авторите на подкаста са благодарни за подкрепата и предоставените условия от Фондация „Фридрих Науман“ и Прокастърс. Изразените в него мнения са отговорност на авторите и не отразяват непременно гледната точка на Фонд Активни граждани България и АЕЖ-България.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм