Несъмнено сме на прага на една нова епоха? Време, в което вече няма да ни е толкова важно да имаме по-големи къщи и по-лъскави коли, да се подчиняваме на хаоса и външния опит за налагане на контрол, да се състезаваме помежду си, за да си „мерим“ успеха в кариерата и снимките от Малдивите в Instagram

Новото време определено няма да е за тези, които предпочитат еднократния морал, фалшивите взаимоотношения, постоянното негодуване, безотговорното дрогиране, пиене и ядене,  на завистливите и псуващите на светофара.

 Имунитетът работи при полезните индивиди. Време е за истинските творци, каза днес в едно интервю за Дарик известният български филантроп и меценат Д-р Милен Врабевски.

Д-р Врабевски: Имунитетът работи при полезните индивиди. Време е за истинските творци

В новия аудиосериал на Дарик „Моите 10 минути“ каним на виртуална разходка всеки, който иска да промени нещо в хаоса на ежедневието си, да се чувства готов за динамичните промени, които ни предстоят, да живее с удоволствие,  да има повече време за себе си и за хората, които обича.

Избраната мисъл на деня е именно на основоположника на имунизациите Луи Пастьор  „Късметът се усмихва на най-подготвените“!

 „Моите 10 минути“ не е аудиосериал от уроци или лекции за живота.

 Това е времето, в което ще си помагаме заедно да не пропускаме ценните си мисли. Да улавяме хубавите неща, които се случват около нас, но често не виждаме, защото много бързаме или умът ни отново е зает с вменени отговорности.

В това преживяване ще ни води известният холистичен терапевт и преподавател Аида Марковска. Ще бъдем с музиката на прекрасния пловдивски композитор и виртуоз на пианото Стоиц Гъдев, а автор на фото визуализациите към аудиосериала е Христо Крачолов. Музикален редактор е Петър Тодоров.

Да се насладим заедно на времето за рестарт.

Приятно слушане!