Дженифър Лопес обяви, че ще издаде новия си албум, който се пада първи от девет години насам.

Той ще се казва „This Is Me…Now“ по аналогия на друг албум на звездата – „This Is Me…Then“, издаден преди 20 години.

Джей Ло сподели нови подробности и снимки за сватбата си с Бен Афлек

За повечето от феновете на певицата новината не бе изненада. По-рано тази седмица изпълнителката изтри всички публикации от Инстраграм профила си, а нейните фенове веднага заподозряха, че това е сигнал за важно съобщение.

Те се оказаха прави - звездата публикува видео, в което нейна снимка от корицата на „This Is Me...Then“ се трансформира в Дженифър Лопес през 2022 година.

„This Is Me…Then“ излезе в периода на първия годеж на Дженифър Лопес и Бен Афлек, който не завърши със сватба, както знаем. Тогава Афлек участва във видеото към заглавната песен „Jenny From the Block“, а песента „Dear Ben“ също е посветена на него.

400 000 долара струва тридневното сватбено парти на Джей Ло и Бен Афлек

Албумът „This Is Me… Now“, който ще излезе през 2023 г., ще включва нови песни за Бен, който след 20 години все пак стана съпруг на Дженифър. Включително тези композиции „Dear Ben pt. II“ и „Midnight Trip to Vegas“, който се отнася до тайната сватба на Лопес и Афлек в Лас Вегас. Общо албумът ще се състои от 13 песни. 

Джей Ло сподели нови подробности и снимки за сватбата си с Бен Афлек

Джей Ло и Бен Афлек отпразнуваха сватбата си на 20 август, заедно с приятели и семейството си на територията на комплекса на Афлек от 87 акра извън Савана, Джорджия.

Изпълнителката пусна своя бюлетин „On the JLo“ на 1 септември, а той сам по себе си бе специален, защото съдържаше снимка, на която двамата влюбени вървят заедно, Лопес носи бяла рокля на Ralph Lauren с дълъг, развяващ се шлейф и воал.

Дженифър Лопес казва, че когато съпругът ѝ я вижда да се появява на върха на стълбите, всичко придобива смисъл за нея, но все още не може да повярва, че това се случва. "Като сън... и никога не искаш да се събуждаш."

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм