Дженифър Лопес разкри на феновете си романтични подробности от сватбените тържества с нейния съпруг Бен Афлек през уикенда, пише People.

Двойката отпразнува сватбата си на 20 август, заедно с приятели и семейството си на територията на комплекса на Афлек от 87 акра извън Савана, Джорджия.

400 000 долара струва тридневното сватбено парти на Джей Ло и Бен Афлек

Изпълнителката пусна своя бюлетин „On the JLo“ на 1 септември, а той сам по себе си бе специален, защото съдържаше снимка, на която двамата влюбени вървят заедно, Лопес носи бяла рокля на Ralph Lauren с дълъг, развяващ се шлейф и воал.

Дженифър Лопес казва, че когато съпругът ѝ я вижда да се появява на върха на стълбите, всичко придобива смисъл за нея, но все още не може да повярва, че това се случва. "Като сън... и никога не искаш да се събуждаш."

Дженифър Лопес и Бен Афлек празнуват отново сватбата си

След което шеговито добавя, че вероятно е щяла да продължава да "живее" в такива вълшебни мисли, ако не се е опитвала да не се спъне в роклята. Но когато се приближава към Бен и вижда лицето му, отново усеща "същия прекрасен смисъл".

"Някои стари рани бяха излекувани в този ден и тежестта на миналото най-накрая се свали от плещите ни", категорична е тя.

Лопес споделя и цитат от филма на Афлек от 2016 г. Live By Night, който резонира с нея - и който той включи в реч на техния прием: "Това е раят. Точно тук. Сега сме в него."

Джей Ло и Бен Афлек вдигнаха сватба във Вегас

Тя обясни: „Това е една от любимите ми реплики, които Бен написа от филм, който режисира, наречен „На живо през нощта“. Той също го каза в нощта на сватбения ни прием в речта си и аз си помислих... колко перфектно.“

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм