Звездата на American OnlyFans и двойничка на Ким Кардашиян почина от инфаркт, след като се възстановяваше от пластична операция, предаде "Mirror".

34-годишната Кристина Ащен Гуркани, която беше известна като Ащен онлайн, почина в болница в четвъртък часове след операцията.

Семейството й с разбито сърце сподели тъжната новина онлайн и отвори страница в GoFundMe в опит да помогне за плащането на погребението й следващата седмица.

Д-р Славчев: Красотата на едно лице не е в симетрията, а в балансираността

В изявление на страницата семейството изрази своя шок и тъга от новината, както и разяснения за случилото се.

С дълбока скръб и разбито сърце трябва да споделим за най-разтърсващата, злощастна и неочаквана кончина на нашата красива любима дъщеря и сестра Кристина Аштен Гуркани“, написа семейството.

Близките й споделиха, че в 4.30 сутринта семейството е било събудено по телефона и някой е крещял: „Ащен умира, Ащен умира“. Семейството каза, че обаждането е било като жив кошмар.

Непълнолетно момиче похарчи 15 000 паунда за 30 пластични операции

Те я ​​описаха като "грижовен и любящ свободен дух, който винаги отделяше време, за да предизвика усмивка на лицето на всеки, с когото пресичаше пътя си".

Завършвайки почитта, те написаха: „Кристина Аштен Гуркани, ти завинаги ще бъдеш нашият ангел-пазител“.

Какви са недостатъците на лекарствата за диабет, използвани за отслабване

Много от нейните фенове и последователи отдадоха почит на звездата след избухването на новината.

Моделът на OnlyFans Мария Магдалена отдаде емоционална почит в Instagram.

Съд отхвърли дело за криптовалута срещу Ким Кардашиян

Тя написа: „Не я познавам, но тя беше наистина красива. Това е толкова тъжно. Толкова е страшно, защото наистина никога не знаеш кога ще умреш от пластична хирургия."

Мери, която едва не изгуби живота си след операция, продължи да предупреждава другите за опасностите от лягането под ножа.

Снимки: Instagram

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм