Драматично-куклен театър – Враца, вече разполага с нов функционален уебсайт- www.dktvratsa.com, и интегрирана онлайн система за закупуване на билети.

Основните предимства на новия сайт включват модерен дизайн, подробна информация за нашия репертоар, програма, събития, новини, фестивал, както и възможност да се запознаете с творческия и административен екип на театъра.

С новия уебсайт- www.dktvratsa.com, идва и дългоочакваната възможност за закупуване на билети онлайн, чрез която могат да бъдат резервирани и купувани билети за любими представления по всяко време и от всяко място, само с няколко клика. Онлайн билетната система е с различни опции за плащане, гарантираща сигурност и удобство.

От ръководството на театъра  заявиха,че изказват благодарност "към екипа на EVOL.BG- първата агенция за дигитален маркетинг във Враца, за техния професионализъм и ангажираност при създаването на прекрасната страница, както и към екипа на Entase https://entase.to/a6  за иновативната билетна система онлайн. Благодарение на техния ентусиазъм и професионална работа, както и финансовата подкрепа на Търговски център „Суми“, можем да ви предложим по-добро качество и удобства.