Родният ни край за 4 години може да се промени много, затова тези избори са много важни, това заяви общинският председател на ДПС в Дупница Шери Златарска.

Заедно с областният председател на партията Николай Златарски и кандидатите за общински съветници в община Кюстендил те заявиха готовността си да зададат нов модел на управление на местанат власт.

"Аз съм член на ДПС от далечната 98 година, знам как се развива партията, знам какво имаме зад гърба си.В рамките на тези 33 години ние сме създали най- добрата банка кадри,най- добрите експерти, хората , които написаха оперативните програми,хората които направиха така че да влезем в ЕС- нашата посока  е евроатлантическа и демократична.Затова като част от една демократична партия всички, които се чувстват свободни, активни и ангажирани със своето населено място, нека да подкрепят на 29 октомври нашата листа с общински съветници.
Това са много важни избори, както за нас като партийни кандидати, така и за жителите на Кюстендил.Родният край за 4 години може да се промени много, затова се надявам на 29  октомври с разум и отговорност да излезете и подкрепите нашите кандидати с бюлетина номер 57", каза Златарска.


"Тук сме , за да ви покажем, че ние сме един нов екип , предлагаме нов модел за управление на община Кюстендил.ДПС  е част от управлението на държавата 30 години,но никога досега не сме имали представители, хора чрез които да работим в Кюстендил.Сега е момента това да се промени и с подкрепата на централната власт да се развиват малките населени места в община Кюстендил", заяви Николай Златарски.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!