Снощи се насладихме на отличното предстаявен на двете добрички момчета Александър и Максим в „крос битките“ на „Гласът на България“. В този етап на музикалния формат двама певци от различни отбори се конкурират и публиката в залата определя кой от тях ще продължи към полуфинала.

Александър Петров се представи безапелационно и с висок зрителски вот продължава устремно към полуфинала, който ще се излъчи на живо следващата неделя - 27 ноември. Алекс ще има нужда от нашата гореща подкрепа, защото телевизионните зрители определят с SMS гласуване кой ще достигне до мечтания финал.

Шеснадесет годишния Максим Панайотов за съжаление отпадна снощи, но с правото на „зрителска кражба“ можем да му помогнем да се върне обратно в шоуто. Гласуването вече стартира в 22:30 часа снощи и ще продължи до 22:30 часа днес. Само в рамките на 24 часа хората от цялата ще имат възможност да подкрепят своя фаворит и да го върнат обратно в музикалната надпревара.

Днешният ден е моментът, в който всички добричлии могат да помогнат на талантливия Максим да достигне до полуфинала. Гласуването се провежда на интернет страницата на телевизионното предаване „Гласът на България“ ТУК.

Всеки има възможност да гласува за своя избраник общо до 40 пъти от едно устройство.

Младите добрички певци Александър и Максим ни развърнуваха и ни накараха да се чувстваме горди. Сега те разчитат на нашата подкрепа. Нека бъдем активни!