Диджейка беше принудена да направи неудобно бягство зад кулисите, след като случайно се гръмна в лицето с оръдие за конфети, пише "Daily Mail".

Флавия Рибейро, известна като диджей Флавиня, получи изгаряния от първа степен и порязвания по лицето си след фиаското с оръдието с конфети на шоу в Санта Катарина, Бразилия, в събота.

Мъж е с изгаряния, след като огън опустоши заведение на Северния плаж в Бургас

Въпреки парещата болка, безстрашната дисководеща се върна на сцената и продължи сета си, преди в крайна сметка да се втурне към болницата, когато „не можеше да понесе повече болка“. 

https://www.instagram.com/p/Cn4Z3Vug9WV/

Популярният клип от мовента на контузията е гледан от десетки милиони хора, откакто се появи онлайн след катастрофалното представяне.

Масов бой и стрелба пред дискотека в София (видео)

Кадри показват как DJ Flavinha изважда оръдието с конфети,  без да подозира, че нейните лудории скоро ще имат обратен ефект. 

Докато нейният музикален сет бумтеше на заден план, Рибиеро вдигна оръдието, за да го гръмне над тълпата, изглежда неразбирайки факта, че тя го държи в грешната посока. 

20-годишен е със счупена челюст след бой пред дискотека

След като стреля с  устройството в лицето й, се вижда как Рибиеро бяга бързо от шокираната тълпа и към задната част на сцената. 

Моето видео се върти навсякъде. Имаше инцидент", каза тя. 

Изтичах зад озвучителната техника и продължих да работя, дори с много кръв, с много болка. Сложих косата си върху лицето и останах там. Хората от моя екип искаха да ме изведат, а аз не исках да си тръгвам", разказа тя в свое видео в Инстаграм.

25-годишен преби 30-годишен пред дискотека в Дупница

Въпреки това, нейният галантен опит да издържи, продължи само около 20 минути и тя призна, че в крайна сметка „не можеше да понесе повече болка“. 

Напуснах сцената, отидох в спешното отделение и след това в болницата. Сега се възстановявам и всичко е наред. Ще оставя видеото, за да можете да видите какво се случи, защото много хора ми писаха.  Благодаря ви за обичта, хора“, каза тя.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм