нес, 05.05.2023, входирахме жалбата в СРП с моя адвокат г-н Христо Ботев. Надявам се, че повърхностното разследване ще бъде забравено и тези, които излъгаха ще понесат наказателна отговорност за думите си".

Това написа в профила си във Фейсбук актрисата Диана Димитрова. 

Следи от грайфер по лицето: Диана Димитрова показа нови снимки

"Вярвам в обективните действия на Прокуратурата!", категорична е актрисата.

Припомняме, че в края на миналата година Диана Димитрова обяви, че преди 5 години е била пребита на снимачната площадка от неин колега, за когото впоследствие стана ясно, че е Юлиан Вергов. Прокуратурата обаче отказа да образува досъдебно производство по сигнала на актрисата престъпление от общ характер. 

Диана Димитрова: Ще съдя Вергов, той е рецидивист с психични отклонения

Неотдавна актрисата се закани да съди Вергов и за клевета. "Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов за клевета след изказванията му. По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода. А още по-тъжно е, че е толкова добре ''пазен'' от закона", написа Димитрова.

Въпросното изказване на Юлиан Вергов бе публикувано в профила на Захари Бахаров като официална позиция на колегата му и гласи:

Вергов: Никога не съм удрял Диана, не искате да знаете какво видях в телефона на дъщеря си 

“Запознах се с Диана Димитрова на снимките на сериала “Откраднат живот”. Имахме близки приятелски и професионални взаимоотношения. Единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала", гласеше позицията на Вергов. 

"Поводът беше, забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете. Повярвайте ми не искате да знаете какво видях там. И въпреки това държа да заявя съвсем ясно, че аз никога не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от моя страна. Всеки, който твърди, че над тридесет души – снимачен екип от изключителни професионалисти, са станали свидетели на непристойно отношение спрямо жена и нито един от тях не е реагирал, е лъжец.

Прокуратурата не намери основания да работи по случая с Диана Димитрова

Тогава, единствената причина да не повдигна обвинение срещу Диана Димитрова за издевателство над непълнолетна, беше за да защитя дъщеря си и да не ѝ причинявам, всичко, което щеше да последва. А за да предпазваш или защитаваш някого, когото обичаш, понякога се налага да изтърпяваш неща, които са свързани с неправда или оскърбление. С лъжи. Макар, да ти идва да крещиш", заяви още Юлиан Вергов.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм