Няколко месеца след като приключи делото за клевета, заведено от Джони Деп срещу Амбър Хърд, по него ще бъде пресъздаден филм, съобщава „Entertainment Weekly“.

В него ще участват Марк Хапка в ролята на Джони Деп и Мегън Дейвис в образа на Амбър Хърд. Очаква се кино продукцията на американската платформа „Туби“ да излезе на 30 септември с заглавието „Hot Take: The Depp/Heard Trial“ (Гореща гледна точка: Делото Деп/Хърд).

Амбър Хърд продаде къщата си

Идеята е филмът да проследи бурната връзка между двамата във и извън съдебната зала, става ясно от краткия синопсис. Фокус на игралната адаптация ще бъсе несъмнено е делото между бившите съпрузи.

Адвокатите на двете страни ще бъдат изиграни от Малиса Марти като Камий Васкес, а Мери Кариг като Илейн Бредехофт.

Джони Деп спечели делото срещу Амбър Хърд

В началото на юни съдебните заседатели решиха единодушно, че Хърд е нанесла морални щети на Деп с изказвания в интервю за "Вашингтон Пост", публикувано през 2018 г, в което тя твърди, че е била жертва на домашно насилие и обвинява именно Деп за това.

Той също обвини жена си в домашно насилие. В резултат на това Хърд подаде насрещен иск срещу Деп и поиска обезщетение в размер на 100 милиона долара.

Деп и Хърд се запознаха през 2009 г. Но в брак бяха в периода 2015  г. - 2016 г.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм