Амбър Хърд, обект на скандално съдебно дело с бившия си съпруг Джони Деп, което целият свят следеше, продаде къщата си в Калифорния. Продажбата привлича внимание, защото Хърд загуби съдебната битка срещу Деп и трябва да му изплати 8 милиона долара. Актрисата сподели, че не разполага с въпросната сума, която дължи но бившия си съпруг.

Джони Деп продаде колекция от картини за 3,65 милиона щатски долара

През последните месеци две известни холивудски имена се изправиха едно срещу друго в съда и често бяха на дневен ред с предявените от тях искове. Делото между Амбър Хърд и Джони Деп, което продължи със седмици и се излъчваше на живо, най-накрая приключи с победа на Деп, а след съдебния процес Хърд беше осъдена да плати 8 милиона долара на Джони Деп.

Ново съдебно дело срещу Амбър Хърд

Според TMZ Хърд може да е започнала да събира част от дължимата сума, като е продала къщата си в долината Юка, Калифорния. Сделката се оказва изгодна за Амбър Хърд, която е купила имота през 2019 г. за 1 милион долара, а сега го е продала за около два пъти по-голяма сума.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм