Sugar DJ`s feat SPIK се обявяват против дигиталното бездействие и провокират младите да се впуснат в реалността. На гости са ни Антон Христов, Иван Соколов, Мартин Кушовалиев.

Интересен експеримент е новото парче „Действие“ на Sugar DJ`s и SPIK (Мартин Кушовалиев), който продължава една появила се наскоро у нас музикална тенденция на призив за действие и чертае нова линия в популярната ни музика – задълбочени аранжименти, интелигентен хип-хоп речитатив и експерименти с аранжимента.

Основната философия на парчето е, че във виртуалната реалност, в която всеки е статична звезда, малко забравяме за глагола – ДЕЙСТВАЙ. А всъщност трябва сами да ковем съдбата и успехите си. Авторът и изпълнител SPIK (Мартин Кушовалиев) написва парчето в много труден период от живота си и именно тези думи го „вдигат“ за постигане на нови хоризонти в живота. Неговите „питанки“ и поставени нови цели са част от раздвоението на всеки съвременен млад човек, към който е и посланието на „ДЕЙСТВИЕ!“.

Във видеото към песента прозира много енергия, за която допринасят освен зареждащите бийтове и изсвирени семпли от Sugar DJ's и експлозивната хореография на младата танцьорка Кристин Петрова.

Музика на „Действай“: Антон Христов, Иван Соколов, Мартин Кушовалиев

Аранжимент: Антон Христов, Иван Соколов; Хореография: Кристин Петрова; Текст: Мартин Кушовалиев; Режисьор: Боян Карамфилов:

Видеото е заснето в Зала за събития „В парка“.