"Дишам" – това е заглавието на новия проект на Дара Екимова. Песента е и първи сингъл към предстоящия албум на певицата. Дара Екимова създава „Дишам“ с румънския продуцент Cristian Pistol (Mr. Gun). Песента й носи специално послание и не случайно излиза в седмицата на Световния ден на менталното здраве. Певицата казва, че посвещава "Дишам" на всички, които се борят с порива за саморазрушение. Според нея думите и музиката могат да бъдат мощно средство за изразяване и подкрепа в трудни моменти. Тодор Пантилеев разговаря с Дара Екимова. 

"Още когато започнах да пиша песента, това, което си мислех е, че имам нужда да разкрия някаква по-тъмна част от себе си. В нея говоря основно на себе си. Много хора ми казваха, че това е песен за любов. Не е, но в магията на музиката се крие това, че всеки може да разкрива различни послания. Зависи какво има нужда да чуе", разказа пред Дарик Дара Екимова .

"Обичам да наричам музиката и работата в студиото обезболяващо, защото някакси винаги е там. Когато и да отидеш, това е твоят свят, в който създаваш това, което ти искаш. Забравях за всичко, което те тревожи или най-малкото може да го разкажеш там", сподели тя. 

"Аз написала тази песен заради много натрапчиви мисли, с които се боря и към днешна дата. Вярвам, че е важно да се говори за менталното здраве, защото всеки от нас, особено при моето поколение, през главите ни минава огромен информационен поток. Ние трудно овладяваме всичко, което ни се случва и ежедневието ни е много забързано. ", заяви певицата.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм