Някои хора асоциират думата "детокс" с гладуване или приемане на странни тревни извари и таблетки със странен миризлив аромат (въпреки че това също е полезно). Други може да са участвали в детокс програми преди, но усещат непоносими или неприятни начални симптоми. Или сте човек, който лично е изпитал ползите от детокс, но не сте го правили за известно време. Във всеки случай е най-добре да разберете напълно какво представлява пълното почистване на организма и защо то може да бъде полезно за вашето здраве, ако се извършва периодично.

Организмът на човека разполага с добре развити системи за изчистване на токсини и други отпадъци, които се образуват в различните системи. Но с течение на времето поради нездравословно хранене, приемане на токсични вещества (наркотици, алкохол, кофеин, някои лекарства), хроничен стрес и влиянието на токсини от околната среда, тези пътища за детоксикация могат да станат по-малко ефективни, а тялото може да изпитва възпаление, като че ли не работи на пълна мощност.

Съмнение в пътищата за детоксикация може да доведе до загуба на енергия, инфекции и заболявания, тъй като нашите жизнено важни органи са подложени на ежедневно напрежение и започват да функционират по-малко ефективно. Затова предоставянето на тялото с необходимия покой чрез пълното почистване може не само да презареди системата, но и да помогне за подобряване на ефективността на нашите жизнено важни органи. Те, така да се каже, "се рестартират". И ние можем да им помогнем да се рестартират и възстановят ефективността на нашето тяло, като се отказваме от вредните навици (предпочитателно напълно се отказваме от тях).

Чудесното нещо при извършването на почистване на организма е, че ще усетите множество различни ползи, като по-ясен ум, подобно дигестия, намаление на болка/възпаление, намаляване на хормоналния дисбаланс, повече енергия и по-чиста кожа. Всичко това са ползи, които предоставя детоксикацията на организма.

Как да изберете ефективна програма за почистване?

В съвременния динамичен свят индустрията на био, веган или натурални продукти нараства всеки ден, а пазарът е препълнен с милиони програми за детоксикация, предназначени да поддържат здравето. Лесно е да се объркате или дори да се разочаровате, избирайки подходящата програма за детоксикация според вашите нужди.

Основната задача е да обърнете внимание на всеки детайл, да четете какво е написано на опаковката, за да разберете състава и въздействието на всеки ингредиент. Също така трябва да се фокусирате върху производителя, качеството и производствения процес, и да проверите колко дълго продуктът е на пазара, а ако е възможно, да намерите реални отзиви.

Една от препоръчителните програми за почистване е Коло-Вада, разработена от д-р Алберт Зер в Канада. Тя позволява почистване на организма за 14 дни, като поддържа здравата микрофлора на червата и балансира нивата на витамини и минерали, както и помага на организма да се отърве от паразити.

Прост начин за използване на програмата Коло-Вада: през 14 дни трябва да преминете през три етапа, като основната цел е да се изпълнят всички отлагания и токсини от организма. Комплексът също така почиства кръвта, подобрява функционирането на цялата храносмилателна система и имунната система.

Познанията за човешкото тяло и здравето постоянно се разширяват. Всеки година учените научават все повече за това, което наистина е необходимо за нашето тяло. Изводът е, че знанието за човешкото тяло и здравето постоянно се разширява. С всеки изминал година учените научават все повече за това, което реално е необходимо за нашия организъм. Знаем също, че нашият организъм не се адаптира към нездравословната среда, в която живеем със замърсен въздух, водни източници и хранене. Затова детоксикацията на организма е изключително важна процедура, която трябва да извършваме периодично.

TRANSLATE with x English ArabicHebrewPolish BulgarianHindiPortuguese CatalanHmong DawRomanian Chinese SimplifiedHungarianRussian Chinese TraditionalIndonesianSlovak CzechItalianSlovenian DanishJapaneseSpanish DutchKlingonSwedish EnglishKoreanThai EstonianLatvianTurkish FinnishLithuanianUkrainian FrenchMalayUrdu GermanMalteseVietnamese GreekNorwegianWelsh Haitian CreolePersian   TRANSLATE with COPY THE URL BELOW

Back EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal Back