За гордост на добричлии за втора поредна година поп изпълнител от нашия град достига до финала на телевизионния музикален формат „Гласът на България“. Миналата година това беше Георги Костадинов, който се нареди втори след Петя Панева, само на крачка от победата.

Тази година Александър Петров ни зарадва с класирането си на големия финал, който ще бъде излъчен тази вечер на живо по bTV то 20 ч.

Всичко ще бъде в ръцете на зрителите, които чрез sms гласуване ще определят победителя в деветия сезон. Да помогнем на Александър да грабне победата като гласуваме за него!

Финалистите са шестима и всеки от тях е готов и ще даде всичко от себе си, за да получи титлата „глас на България“ и наградата от 50 хиляди лева.

В тазгодишния сезон на „Гласът на България“ видяхме няколко певци от Добрич, като Максим Панайотов и Александър Петров стигнаха най-далеч във формата - до полуфинала. Максим за жалост отпадна миналата неделя, но Добрич все пак има финалист! Нека гласуваме за Александър, за да можем да се похвалим, че победителят е от Добрич.

Успех, Сашо!