Черно море оглави класирането в еfbet Лига, след като спечели по изключително драматичен начин с 2:1 гостуването на Етър Велико Търново на „Ивайло“ от 19-ия кръг на първенството.
Гостите поведоха в резултата с 1:0 в 59-ата минута. Александър Василев центрира в наказателното поле на Етър, където Влатко Дробаров бе оставен непокрит и отблизо стреля, вратарят Величков се опита да се намеси, но топката отскочи в напречната греда и влетя в мрежата му.  

Черно море остана с човек по-малко на терена в 87-ата минута, след като Мазир Сула си изкара много глупав втори жълт картон. Кольо Станев провокира Сула, извършвайки нарушение срещу него, което беше маркирано от съдията Ивайло Стоянов. След това Мазир Сула реагира и блъсна Кольо Станев при вече спрялата игра и маркираното нарушение, за което Ивайло Стоянов много правилно му показа втори жълт картон и го прати преждевременно под душовете. Съдията Ивайло Стоянов свири дузпа за Етър Велико Търново в третата минута на добавеното време на срещата за игра с ръка на Влатко Дробаров в наказателното поле на гостите. Мартин Тошев реализира наказателния удар в петата минута на добавеното време на срещата, пращайки топката под напречната греда за 1:1. Илиан Илиев реагира изключително бурно още при отсъждането на дузпата от страна на Ивайло Стоянов и едвам бе удържан край страничната линия. След реализирането на дузпата Ивайло Стоянов изгони Илиан Илиев.  
Черно море все пак стигна до победата в осмата минута на добавеното време на срещата. Топката бе пратена в наказателното поле на Етър, където Георги Ангелов и Пламен Димов не се разбраха, а топката се озова в краката на Васил Панайотов, който не пропусна да я вкара в опразнената врата и да донесе по този начин победата на "моряците" с 2:1.